Marc Cox elektro

Ons bedrijf is erkend door de SEI (Stichting Erkenningsregeling voor Installateur) en is lid van de branche organistatie voor Installatiebedrijven UNETO - VNI

uneto-vni erkendinstallatiebedrijf


Home - Advisering - Alarmering - Storingsdienst - Publicaties - Route
Groenstraat 45a, 6074 EJ Melick tel.: 0475 536883 e-mail: info@marccox.nl
Electro installatieElectro installatieElectro installatie
 
Een van onze bedrijfsactiviteiten is het aanleggen van elektronische beveiligingen.
Inbraakalarmering:

Met deze vorm van beveiligen is het mogelijk om door gebruik te maken van detectoren en contacten een indringer in een zo vroeg mogelijk stadium te signaleren.

Zodra de CCS (Centrale Controle Stuureenheid) van een detector een signaal krijgt dat er zich een indringer op uw grondgebied bevindt zal deze direct een akoestisch en een optisch alarm in werking stellen. Tevens wordt er een melding verstuurd naar een particuliere meldkamer welke 24 uur per dag bemand is. De meldkamer zal op zijn beurt de politie en waarschuwadressen opbellen.
Indien de situatie het toelaat (i.v.m. verzekeringseisen) is het ook mogelijk om een melding van b.v. een inbraak naar uw GSM, semafoon of vaste telefoonaansluiting te sturen.

Brandalarmering:

Brand is een onderschat gevaar waar we iedere dag mee te maken kunnen krijgen. Zoals zo vaak wordt gedacht 'dat overkomt ons toch niet'. Het komt toch nog 8000 keer per jaar voor dat er een woningbrand is. Dit is een reden te meer om hier serieus aandacht aan te besteden, mede om het feit dat bij een brand ook slachtoffers kunnen vallen.

Het is dan ook zaak om een brand in een zo vroeg mogelijk stadium te ontdekken. Door het plaatsen van rookmelders op strategische plaatsen in het pand kan een brand snel worden ontdekt, het is dan misschien nog mogelijk om de brand zelf te blussen of anders heeft u nog tijd om mensen en eventuele waardevolle bezittingen in veiligheid te brengen.


Marc Cox Elektro Installatie. KvK Limburg-Noord nr.:12041540